Carbon Peeling

Hatékony, és teljes mértékben fájdalommentes lézeres kezelést keresel, amely kiválóan alkalmas a kisebb bőrhibák kezelésére, a pórusok méretének csökkentésére, valamint a bőr természetes kollagén termelésének visszaállítására?

Próbáld ki a Carbon Peeling kezelést!

Mitől különleges a Carbon Peeling kezelés?

A 13.kerületi szalonomban Q-kapcsolt NdYag lézer segítségével végzem a Carbon Peeling kezelést.

A kezelés alkalmával egy speciális, magas széntartalmú fekete széngélt viszek fel a kezelendő területre, a készülék lézersugarai ebben a mesterséges pigmentben fognak majd elnyelődni, és ezt fogják „szétrobbantani.” A kezelés következtében végbemenő peeling-hatás eredményeképp az elhalt hámsejteket is könnyedén eltávolíthatjuk. A lézer energiája által előidézett apró „robbanások” nyomán keletkező hő azonnal összehúzza a pórusokat, csökkenti a ráncokat, a szén pedig mágnesként magához vonza a felesleges faggyút. A kezelés végén egy sokkal szebb üdébb, egységesebb bőrképet kapunk.

Mivel a lézersugár ennél a kezelésnél csak közvetve találkozik a bőrrel, egész évben biztonságosan alkalmazható! A kezelés fájdalommentes, enyhe csipkelődő érzés jelentkezik a kezelés közben.

13. kerület kozmetika Lézeres szőrtelenítés

Milyen bőrproblémákra ajánlom a

Carbon Peeling kezelést?

fáradt fakó bőrre
napkárosodott bőrre
ekcémás valamint a gyulladt bőrre
aknés, szeborreás bőrre

A kezelés kérhető önmagában, vagy más kezelésbe építve (tisztító, anti-aging kezelés), egy alkalommal, vagy akár kúraszerűen is,  heti rendszerességgel. Egy kúra 4 alkalomat foglal magába. 

13. kerület kozmetika Lézeres szőrtelenítés

Miben segít a Carbon Peeling kezelés?

»  Összehúzza a tág pórusokat

»  Csökkenti a faggyútermelést

»  Halványítja a pigmentfoltokat

»  Halványítja a hegeket

A kezelés egyik nagy előnye, hogy biztonságos, nincs hatással a szőrtüszőre, valamint a normál, egészséges bőrszövetre, nem okoz hegesedést. A kezelés után rögtön vissza lehet térni a mindennapi életbe.

Kipróbálnád a Carbon Peeling kezelést?

Hívj bátran, és tapasztald meg saját bőrödön a Carbon Peeling kezelés jótékony hatását Budapesten található szalonomban!

Hogyan zajlik a Carbon Peeling kezelés?

Megbeszéljük a kezeléssel kapcsolatos tudnivalókat, összeállítom a kezelési tervet

Alaposan megtisztítom, tonizálom a kezelendő területet, majd a Vendégem felveszi a védőszemüveget

Felviszem a Carbon gélt, és a lézer segítségével elvégzem a kezelést

Alaposan letisztítom a kezelt területet

Bőrtípusnak megfelelő hatóanyagokat, és nyugtató pakolást használok

Felviszem a lezáró krémet, és fényvédőt használok

Mennyibe kerül a Carbon Peeling kezelés?

1 alkalom

Kezelésbe építve

4 alkalmas bérlet

23 000 Ft

10 000 Ft

85 000 Ft

VENDÉGEIM ÍRTÁK RÓLAM:

"Zsuzsi nagyon kedves, figyelmes és csodásan végzi a munkáját! A kozmetika is nagyon szép, igényes. Gyönyörű lett a bőröm tisztítás után:)"
"Zsuzsi profi, alapos és nagyon kedves! Még sosem kaptam ennyire körültekintő kezelést az arcomra. A hely nagyon kellemes és kényelmes, az eszközök profik! Legközelebb is hozzá fogok menni 🙂 ♥"
"Nagyon jó szakember, csak ajánlani tudom! Különösen a lézeres kezelést, ami minden elképzelésemet felül múlta!"
"Nagyon szuper meglepetés volt, amikor Zsuzsihoz kaptam egy néhány alkalomra szóló ajándékutalványt. Segített a bőrömet felkészíteni az esküvőre, és az azt megelőző stresszes időszakra. A szaktudása mellett még néhány plusz, ami nem egy tanulható készség, de nagyon sokat tett hozzá a kezelésekhez: a megnyugtató hangja, és a puha, finom keze. Utóbbi olyan kellemesen masszírozta az egész arcomat, dekoltázsomat, szemkörnyékemet, nyakamat, hogy minden alkalommal lementem a lehető legmélyebb nyugalmi állapotba, és azt kívántam, bár csak örökké tartana az a 60 perc. A bőröm puha és üde lett a hidratáló kezelések után, de ami még fontosabb volt nekem, hogy megadta azt a bizonyos "énidőt" amire mindenkinek szüksége lenne a rohanó hétköznapokban.
Zsuzsi szalonja maga a nyugalom szigete a 13. kerületben, ahova mindenkinek érdemes lenne ellátogatni, aki szépülni, fiatalodni szeretne egy szuper kellemes környezetben, profi kezek között."
"Zsuzsi profizmusa, odafigyelése és kedvessége mindig kellemes alkalommá teszi a nála töltött időt! Mindezen túl rugalmas és segítőkész az időpont egyeztetésekor."

VÁRLAK SZERETETTEL SZÉPSÉGSZALONOMBAN

Szabó Zsuzsi kozmetikus-
Budapest 13. kerület

 

Jelentkezz be hozzám!