Tetoválás és pigmentfolt eltávolítás

Nem úgy sikerült a tetoválásod, ahogy szeretted volna? Szeretnél régi tetoválásod helyett valami szépet, valami újat? Szeretnéd zavaró pigmentfojtjaidat halványítani, vagy akár teljesen el is tüntetni?

Próbáld ki a tetoválás és pigmentfolt eltávolítást!

Hogyan működik a tetoválás és pigmentfolt eltávolítás?

A 13.kerületi szalonomban Q-kapcsolt NdYag lézer segítségével végzem tetoválás és pigmentfolt eltávolító kezelést.

A készülék által kibocsátott erőteljes lézersugár segítségével dermis mély rétegeinek is elérhetjük, így hatékonyan távolíthatjuk el a benne található mesterséges, vagy természetes pigmenteket is. A Q-kapcsolt NdYag lézer elsősorban a pigmentet tartalmazó sejtekben nyelődik el, más sejtekben nem okoz sem károsodást, sem pedig egyéb elváltozásokat. 

A pigment tartalmú sejtek a lézer hatására felhevülnek, majd apró pigmentelemekre robbannak szét. Ezek a felrobbant pigment darabkák a kiválasztórendszeren keresztül távoznak a szervezetből. A kezelt bőrfelület egyre világosabbá válik, a tetoválás, illetve a pigmentfoltok fokozatosan elhalványulnak.

13. kerület kozmetika Lézeres szőrtelenítés

Kinek ajánlom a

tetoválás és pigmentfolt eltávolító kezelést?

aki szeretne megszabadulni régi tetoválásától
aki szeretné halványítani, vagy akár teljesen eltüntetni zavaró pigmentfoltjait
aki rosszul sikerült smink, vagy hagyományos tetoválását szeretné eltüntetni
aki régi, megunt tetoválása helyett újat szeretne

A végleges eredmények eléréséhez 5-6 hetente ismétlő kezeléseket kell végezni, amíg a tetoválás, illetve a pigmentfolt teljesen el nem tűnik.

13. kerület kozmetika Lézeres szőrtelenítés

Milyen esetekben alkalmazható a tetoválás, illetve pigmentfolt eltávolító kezelés?

» fekete és meleg színű sminktetoválások eltávolítására

» testtetoválások eltávolítására

» hiperpigmentált foltok kezelésére

A kezelés megkezdése előtt pontosan ismertetem a kezelés menetét, részletesen elmondom az otthoni ápoláshoz szükséges tudnivalókat, és összeállítom a kezelési tervet. 

A kezelés első lépéseként alaposan megtisztítom a kezelendő bőrfelületet, majd a védőszemüveg felhelyezése után elkezdem a lézeres tetoválás, illetve pigmentfolt eltávolítást. A kezelés végén nyugtató krémmel kenem be a kezelt területet.

Kipróbálnád a lézeres tetoválás, illetve pigmentfolt eltávolító kezelést?

Hívj bátran, és szabadulj meg régi, vagy rosszul sikerült tetoválásodtól, illetve zavaró pigmentfoltjaidtól Budapesten található szalonomban!

Mennyibe kerül a tetoválás, illetve pigmentfolt eltávolító kezelés?

Kezelés

Ár

Szemöldök lézeres kezelése

25 000 Ft

Tetoválás eltávolítás

5 000  – 35 000 Ft

Pigmentfolt eltávolítás

5 000  – 35 000 Ft

VENDÉGEIM ÍRTÁK RÓLAM:

"Zsuzsi nagyon kedves, figyelmes és csodásan végzi a munkáját! A kozmetika is nagyon szép, igényes. Gyönyörű lett a bőröm tisztítás után:)"
"Zsuzsi profi, alapos és nagyon kedves! Még sosem kaptam ennyire körültekintő kezelést az arcomra. A hely nagyon kellemes és kényelmes, az eszközök profik! Legközelebb is hozzá fogok menni 🙂 ♥"
"Nagyon jó szakember, csak ajánlani tudom! Különösen a lézeres kezelést, ami minden elképzelésemet felül múlta!"
"Nagyon szuper meglepetés volt, amikor Zsuzsihoz kaptam egy néhány alkalomra szóló ajándékutalványt. Segített a bőrömet felkészíteni az esküvőre, és az azt megelőző stresszes időszakra. A szaktudása mellett még néhány plusz, ami nem egy tanulható készség, de nagyon sokat tett hozzá a kezelésekhez: a megnyugtató hangja, és a puha, finom keze. Utóbbi olyan kellemesen masszírozta az egész arcomat, dekoltázsomat, szemkörnyékemet, nyakamat, hogy minden alkalommal lementem a lehető legmélyebb nyugalmi állapotba, és azt kívántam, bár csak örökké tartana az a 60 perc. A bőröm puha és üde lett a hidratáló kezelések után, de ami még fontosabb volt nekem, hogy megadta azt a bizonyos "énidőt" amire mindenkinek szüksége lenne a rohanó hétköznapokban.
Zsuzsi szalonja maga a nyugalom szigete a 13. kerületben, ahova mindenkinek érdemes lenne ellátogatni, aki szépülni, fiatalodni szeretne egy szuper kellemes környezetben, profi kezek között."
"Zsuzsi profizmusa, odafigyelése és kedvessége mindig kellemes alkalommá teszi a nála töltött időt! Mindezen túl rugalmas és segítőkész az időpont egyeztetésekor."

VÁRLAK SZERETETTEL SZÉPSÉGSZALONOMBAN

Szabó Zsuzsi kozmetikus-
Budapest 13. kerület

 

Jelentkezz be hozzám!