Gyantázás

GYANTÁZÁS HÖLGYEKNEK

Bársonyos, sima bőr hetekig

Szőrtelenítésnél az olasz professzionális Italwax termékeket használom, melyek kiváló minőségűek, minden termékük hipoallergén, parabénmentesek, így teljes biztonsággal használhatók.

A fenyőgyantamentes termékekkel, az arra érzékenyeknél nincs több allergiás reakció.

Az arc-hónalj-intim területeknél prémium minőségű film waxot használok a tökéletes végeredményért. Nincs ragadós utóérzet a bőrön, nem törik, a vastagabb, korábban borotvált szőrszálakat is eltávolítja.

Gyanta higiénia és tudnivalók

Szőrtelenítésnél minden vendégnél egyszer használatos papírlepedőt használok.

Gyantázás előtt előkészítem a bőrfelületet. Eltávolítom a szennyeződést (dezodor, testápoló) majd fertőtlenítem a bőrt.

A kezelésnél használt waxok kevésbé veszik igénybe a bőrt, mint a kereskedelemben található gyári gyanták, így az érzékeny bőrfelületeken sem okoznak nagy fájdalmat.

Minden vendégnél új spatulát használok. Természetesen kezelés közben mindig figyelek a vendégeimre, ha szükséges, akkor kis pihenőt tartunk.

Kíméletesen és gyorsan dolgozom, hogy minél kevesebb legyen a kellemetlen érzés.

A gyantázás végén nyugtató és ápoló kozmetikai készítményeket használok, hogy hetekig szép, sima és egészséges maradjon a bőr.

Tekintsd meg áraim!

VENDÉGEIM ÍRTÁK RÓLAM:

"Zsuzsi a legjobb kozmetikus, akivel valaha találkoztam, ezért ragaszkodom hozzá évek óta. Nagyon jó szakember és elbűvölő személyiség. Mindig megszépülve és feltöltődve távozom tőle. Mindenkinek szívesen ajánlom! :)"
Budapest
"Zsuzsi egyszerűen szuper! A bőröm az arctisztító kezeléstől teljesen megújult."
Peter Gruber
Helyi idegenvezető, Budapest
"Több kezelésen is voltam és jelenleg is járok Zsuzsihoz és mindig elégedett voltam. Minőségi szép munkát végez és feltöltődve jövök el. Kedves, készséges, könnyű vele jól kijönni és jót beszélgetni az alkalmak alatt. Az általa használt termékeket mindig meghálálja a bőröm."

VÁRLAK SZERETETTEL SZÉPSÉGSZALONOMBAN

Szabó Zsuzsi kozmetikus-
Budapest 13. kerület

 

Jelentkezz be hozzám!