Gyantázás

GYANTÁZÁS HÖLGYEKNEK

Bársonyos, sima bőr hetekig

Szőrtelenítésnél az olasz professzionális Italwax termékeket használom, melyek kiváló minőségűek, minden termékük hipoallergén, parabénmentesek, így teljes biztonsággal használhatók.

A fenyőgyantamentes termékekkel, az arra érzékenyeknél nincs több allergiás reakció.

Az arc-hónalj-intim területeknél prémium minőségű film waxot használok a tökéletes végeredményért. Nincs ragadós utóérzet a bőrön, nem törik, a vastagabb, korábban borotvált szőrszálakat is eltávolítja.

Gyanta higiénia és tudnivalók

Szőrtelenítésnél minden vendégnél egyszer használatos papírlepedőt használok.

Gyantázás előtt előkészítem a bőrfelületet. Eltávolítom a szennyeződést (dezodor, testápoló) majd fertőtlenítem a bőrt.

A kezelésnél használt waxok kevésbé veszik igénybe a bőrt, mint a kereskedelemben található gyári gyanták, így az érzékeny bőrfelületeken sem okoznak nagy fájdalmat.

Minden vendégnél új spatulát használok. Természetesen kezelés közben mindig figyelek a vendégeimre, ha szükséges, akkor kis pihenőt tartunk.

Kíméletesen és gyorsan dolgozom, hogy minél kevesebb legyen a kellemetlen érzés.

A gyantázás végén nyugtató és ápoló kozmetikai készítményeket használok, hogy hetekig szép, sima és egészséges maradjon a bőr.

Tekintsd meg áraim!

VENDÉGEIM ÍRTÁK RÓLAM:

"Zsuzsi nagyon kedves, figyelmes és csodásan végzi a munkáját! A kozmetika is nagyon szép, igényes. Gyönyörű lett a bőröm tisztítás után:)"
"Zsuzsi profi, alapos és nagyon kedves! Még sosem kaptam ennyire körültekintő kezelést az arcomra. A hely nagyon kellemes és kényelmes, az eszközök profik! Legközelebb is hozzá fogok menni 🙂 ♥"
"Nagyon jó szakember, csak ajánlani tudom! Különösen a lézeres kezelést, ami minden elképzelésemet felül múlta!"
"Nagyon szuper meglepetés volt, amikor Zsuzsihoz kaptam egy néhány alkalomra szóló ajándékutalványt. Segített a bőrömet felkészíteni az esküvőre, és az azt megelőző stresszes időszakra. A szaktudása mellett még néhány plusz, ami nem egy tanulható készség, de nagyon sokat tett hozzá a kezelésekhez: a megnyugtató hangja, és a puha, finom keze. Utóbbi olyan kellemesen masszírozta az egész arcomat, dekoltázsomat, szemkörnyékemet, nyakamat, hogy minden alkalommal lementem a lehető legmélyebb nyugalmi állapotba, és azt kívántam, bár csak örökké tartana az a 60 perc. A bőröm puha és üde lett a hidratáló kezelések után, de ami még fontosabb volt nekem, hogy megadta azt a bizonyos "énidőt" amire mindenkinek szüksége lenne a rohanó hétköznapokban.
Zsuzsi szalonja maga a nyugalom szigete a 13. kerületben, ahova mindenkinek érdemes lenne ellátogatni, aki szépülni, fiatalodni szeretne egy szuper kellemes környezetben, profi kezek között."
"Zsuzsi profizmusa, odafigyelése és kedvessége mindig kellemes alkalommá teszi a nála töltött időt! Mindezen túl rugalmas és segítőkész az időpont egyeztetésekor."

VÁRLAK SZERETETTEL SZÉPSÉGSZALONOMBAN

Szabó Zsuzsi kozmetikus-
Budapest 13. kerület

 

Jelentkezz be hozzám!