Masszázs

Reaxáló, szépítő masszázsok

Arc- és dekoltázs masszázs

Az arc -és dekoltázs masszázs segít a bőr feszesebbé tételében, ami ennek köszönhetően rugalmasabbá, fiatalosabbá válik, később kezd csak ráncosodni. Amellett, hogy puhává és bársonyossá teszi a bőrt, a stressz és fáradtság tüneteit is enyhíti.

Ajánlott mindenkinek aki feltöltődni, pihenni, relaxálni szeretne.

}

Időtartam

30 perc

Ár

8 500 Ft

Arc(sz)építő anti-aging arcmasszázs

Láthatóan és érezhetően egészségesebb, feszesebb, üdébb arcbőr

Az arc(sz)építő masszázs egy mélyszöveti masszázs. A kötőszövet és az arc-nyak-dekoltázs izmainak megdolgozása a cél, miközben erőteljes vérbőséget okozunk.

A masszázs mélyen a bőr szöveteibe hatoló melegítő, dörzsölő mozgás alkalmazását jelenti.

Serkenti a sejtek anyagcseréjét, ami többek közt méregtelenítést indít el a szövetekben.  Fokozzuk a kollagéntermelést.

Rövid idő alatt érezhető és szemmel látható a változás.

Az apróbb ráncok kisimulnak, az arc beesetségét, fáradságát megszünteti. Hatást gyakorolunk az arcon, fejen található reflexpontokra, meridiánokra. A bőr egészségesebb, élettel telibb, feszesebb, üdébb lesz.

A változás még napok után is látható.

Arc(sz)építő anti-age arcmasszázs hatóanyag nélkül:

}

Időtartam

60 perc

Ár

14 000 Ft

Arc(sz)építő anti-age arcmasszázs hatóanyaggal:

40 év felettieknek Ganoderma gomba, a Spirulina alga, fekete Szarvasgomba és az Ametiszt összetevőkkel.

}

Időtartam

90 perc

Ár

21 000 Ft

kínai Gua Sha arcmasszázs

Guasha arcmasszázs

A kínai Gua Sha arcmasszázs a meridiánrendszer masszázsán alapul. A kaparó, simító technikával végzett masszázs beindítja a szervezet méregtelenítését és anyagcseréjét, serkenti a nyirok-és vérkeringést, eltávolítja a méreganyagokat, lazítja az izmokat, és nem utolsó sorban csökkenti a ráncokat. Kellemes, de intenzív masszázs, mely hatására az arc üdébb, fiatalosabb és feszesebb lesz. A kezelés kérhető önmagában vagy szérummal kiegészítve.

}

Időtartam

60-90 perc

Ár

masszázs (60 perc)
14 000 Ft

szérummal és pakolással (90 perc)
21 000 Ft

VENDÉGEIM ÍRTÁK RÓLAM:

"Zsuzsi nagyon kedves, figyelmes és csodásan végzi a munkáját! A kozmetika is nagyon szép, igényes. Gyönyörű lett a bőröm tisztítás után:)"
"Zsuzsi profi, alapos és nagyon kedves! Még sosem kaptam ennyire körültekintő kezelést az arcomra. A hely nagyon kellemes és kényelmes, az eszközök profik! Legközelebb is hozzá fogok menni 🙂 ♥"
"Nagyon jó szakember, csak ajánlani tudom! Különösen a lézeres kezelést, ami minden elképzelésemet felül múlta!"
"Nagyon szuper meglepetés volt, amikor Zsuzsihoz kaptam egy néhány alkalomra szóló ajándékutalványt. Segített a bőrömet felkészíteni az esküvőre, és az azt megelőző stresszes időszakra. A szaktudása mellett még néhány plusz, ami nem egy tanulható készség, de nagyon sokat tett hozzá a kezelésekhez: a megnyugtató hangja, és a puha, finom keze. Utóbbi olyan kellemesen masszírozta az egész arcomat, dekoltázsomat, szemkörnyékemet, nyakamat, hogy minden alkalommal lementem a lehető legmélyebb nyugalmi állapotba, és azt kívántam, bár csak örökké tartana az a 60 perc. A bőröm puha és üde lett a hidratáló kezelések után, de ami még fontosabb volt nekem, hogy megadta azt a bizonyos "énidőt" amire mindenkinek szüksége lenne a rohanó hétköznapokban.
Zsuzsi szalonja maga a nyugalom szigete a 13. kerületben, ahova mindenkinek érdemes lenne ellátogatni, aki szépülni, fiatalodni szeretne egy szuper kellemes környezetben, profi kezek között."
"Zsuzsi profizmusa, odafigyelése és kedvessége mindig kellemes alkalommá teszi a nála töltött időt! Mindezen túl rugalmas és segítőkész az időpont egyeztetésekor."

VÁRLAK SZERETETTEL SZÉPSÉGSZALONOMBAN

Szabó Zsuzsi kozmetikus-
Budapest 13. kerület

 

Jelentkezz be hozzám!