SQT bio mikrotűs kezelés

SQT® bio mikrotűs kezelés

Egyedülállóan hatékony bőrmegújító kezelés milliónyi mikrotű erejével

Mitől különleges az SQT® bio mikrotűs kezelés?

A kezeléshez használt mikrotűk nem tartalmaznak vegyipari összetevőket, nem kémiai szintézissel, mesterségesen előállított termékek. Teljesen természetes anyagokat használok a kezelés során, úgynevezett szivacstű csontokat. Ezek a szivacstű csontok, vagyis a Spongilla Spicules egyfajta szilícium-bio mikrotű, melyet az édesvízi szivacsokból nyernek ki. Szabad szemmel por állagúnak tűnnek, míg mikroszkóp alatt éles rúdkristály, vagy tompa csonttű látható. A szivacs tűcsontok általában 200-250 mikrométer hosszúak és kb. 10 mikrométer átmérőjűek. Ezekből az apró tűcsontokból mindössze 5 perc alatt egy különleges kézi masszázs segítségével 3 milliót juttatok a bőrbe, így hatékonyan serkentjük a bőr anyagcserét, valamint elősegítjük a kollagén regenerációját.

13. kerület kozmetika Lézeres szőrtelenítés

Milyen bőrproblémákra ajánlom az

SQT bio mikrotűs kezelést?

akne kezelésre

hegek eltüntetésére

striák eltüntetésére

pigmentfoltok halványítására

tág pórusok kezelésére

finom ráncok eltüntetésére

megereszkedett bőr feszesebbé tételére

A kezelés elvégzéséhez nincs szükség érzéstelenítésre, nem okoz vérzést vagy sebeket a bőrön, így

nincs gyógyulási idő sem. A kezelés különleges hatásának köszönhetően a bőr megújulási ciklusa 28

napról 7-14 naposra rövidül.

A masszázs erősségétől függően púderszerű hámlástól a lemezes hámlásig várható bőrreakció. A kezelés

után a szivacs tűcsontok nem szívódnak fel, hanem akár 48-72 óráig is megmaradhatnak a bőrben. A 48-72

óra elteltével a tűcsontok a levált szaruréteggel együtt távoznak.

13. kerület kozmetika Lézeres szőrtelenítés

Milyen bőrtípusnál alkalmazható?

A kémiai vagy gyógynövényes hámlasztó kezelésekkel ellentétben az SQT bio mikrotűs kezelésnek nincs mellékhatása, így minden bőrtípus esetében biztonsággal alkalmazható.

Kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, nincsenek benne szavak, vagy egyéb bőrt károsító összetevők. Kiválóan alkalmas az érzékeny bőr kezelésére, segíti a bőr víz – és olajtartalmának optimalizálását, segíti a bőr természetes regenerációját.

A bőr egyenletesebb, üdébb, feszesebb lesz, a pigmentfoltok halványodnak.

Kipróbálnád az SQT bio mikrotűs kezelést?

Hívj bátran, és tapasztald meg saját bőrödön az SQT bio mikrotűs kezelés jótékony hatását Budapesten található szalonomban!

Mennyi idő alatt fejti ki hatását?

A kezelések száma mindig az adott bőrproblémától függ. Komolyabb bőrproblémáknál, mint az akne, vagy hegek kezelése 3-4 kezelés ajánlott, egyéb bőrtípusoknál már 1-2 alkalom is látványos eredményt hoz.

Mennyibe kerül az SQT bio mikrotűs kezelés?

Problémás bőr kezelése

1 alkalom

35 000 Ft

Pigmentfolt kezelés

1 alkalom

35 000 Ft

Anti-aging kezelés

1 alkalom

50 000 Ft

VENDÉGEIM ÍRTÁK RÓLAM:

"Zsuzsi nagyon kedves, figyelmes és csodásan végzi a munkáját! A kozmetika is nagyon szép, igényes. Gyönyörű lett a bőröm tisztítás után:)"
"Zsuzsi profi, alapos és nagyon kedves! Még sosem kaptam ennyire körültekintő kezelést az arcomra. A hely nagyon kellemes és kényelmes, az eszközök profik! Legközelebb is hozzá fogok menni 🙂 ♥"
"Nagyon jó szakember, csak ajánlani tudom! Különösen a lézeres kezelést, ami minden elképzelésemet felül múlta!"
"Nagyon szuper meglepetés volt, amikor Zsuzsihoz kaptam egy néhány alkalomra szóló ajándékutalványt. Segített a bőrömet felkészíteni az esküvőre, és az azt megelőző stresszes időszakra. A szaktudása mellett még néhány plusz, ami nem egy tanulható készség, de nagyon sokat tett hozzá a kezelésekhez: a megnyugtató hangja, és a puha, finom keze. Utóbbi olyan kellemesen masszírozta az egész arcomat, dekoltázsomat, szemkörnyékemet, nyakamat, hogy minden alkalommal lementem a lehető legmélyebb nyugalmi állapotba, és azt kívántam, bár csak örökké tartana az a 60 perc. A bőröm puha és üde lett a hidratáló kezelések után, de ami még fontosabb volt nekem, hogy megadta azt a bizonyos "énidőt" amire mindenkinek szüksége lenne a rohanó hétköznapokban.
Zsuzsi szalonja maga a nyugalom szigete a 13. kerületben, ahova mindenkinek érdemes lenne ellátogatni, aki szépülni, fiatalodni szeretne egy szuper kellemes környezetben, profi kezek között."
"Zsuzsi profizmusa, odafigyelése és kedvessége mindig kellemes alkalommá teszi a nála töltött időt! Mindezen túl rugalmas és segítőkész az időpont egyeztetésekor."

VÁRLAK SZERETETTEL SZÉPSÉGSZALONOMBAN

Szabó Zsuzsi kozmetikus-
Budapest 13. kerület

 

Jelentkezz be hozzám!