Az Instagram vagy éppen a TikTok telis-tele van influenszerek által javasolt szépségápolási termékekkel, melyek nagyrésze a drogériákban is megtalálható. De érdemes ezekre a drogériás termékekre beruházni, csak azért mert egy ismertebb ember ajánlja vagy a reklámban láttad, hogy milyen szuper termék? Ha szeretnéd tudni mi az igazság, akkor olvass tovább, hiszen cikkemben elmesélem mi is a különbség a drogériás és professzionális otthoni kozmetikumok között, és ezután már tudni fogod, mi is a jó választás.

Olcsó vs drága

Ahogy a mondás szól: „Olcsó húsnak híg a leve.” Ez ebben az esetben igenis helytálló, hiszen a minőségnek megvan az ára. Igen, a professzionális termékek drágábbak, viszont ezek speciális használatra készülnek, ezáltal a várt eredmény nem marad el. A drogériás terméket az átmeneti eredmények miatt folyamatosan használni kell, így összeségében még többet is költesz, mintha beruháztál volna egy drágább kozmetikumra. Ha jót szeretnél bőrödnek, akkor érdemes kozmetikusod tanácsát kikérni, aki már jól ismeri bőröd, és a megfelelő termékeket tudja ajánlani neked. Lehet, hogy ezek egy picit drágábbak, mint amire elsőre számítanál, de hidd el, hogy megéri, ha szép és egészséges bőrt szeretnél.

Hatásos?

Még hetek múlva sem látsz semmi változást? Ne csodálkozz, hiszen a bolti termékeket úgy állítják össze, hogy bárki használhassa, anélkül, hogy ártana a bőrnek. Mivel ezeknél az üzletláncoknál a minél több értékesítés a cél, ezért kisebb hatóanyag tartalmú termékeket árulnak, melyek nem váltanak ki allergiát, és amiket minden bőrön biztonsággal lehet alkalmazni. Viszont a hátulütője, hogy egyik drogériás termék sem nem fog csodát tenni, csak legfeljebb felületesen enyhíti a fennálló problémát.

Itt jönnek képbe a professzionális kozmetikumok, melyek pontosan azt tartalmazzák, amire szüksége van az adott bőrtípusnak. És ezek ráadásul extra magas koncentrációjú hatóanyagok! Ennek köszönhetően már rövid idő alatt rendkívül látványos eredményt lehet elérni.

Széles termékpaletta bőrtípus és bőrprobléma szerint

A boltban már a kínálatnál is láthatod, hogy sok márkánál nincsenek is bőrtípus alapján elkülönítve a termékek. Már ez is sokat sejtet… A professzionális kozmetikumok esetén különböző bőrtípusok, bőrproblémák alapján osztályozzák a termékeket, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Kifejezetten úgy vannak összeállítva, hogy segítsenek megszüntetni a fennálló bőrproblémákat, miközben az adott bőrtípushoz illeszkednek. A véletlenszerűen megvásárolt termékek akár még ronthatnak is a bőrproblémán, ezért mindenképp ismerned kell bőröd és annak jelenlegi állapotát, hogy valóban a megfelelő termékeket tudd kiválasztani. Ha nem vagy biztos a dolgodban, keresd fel kozmetikusod, aki segít neked a számodra megfelelő otthonápolási termékek kiválasztásában.

drogériás termékek otthoni kozmetikumok professzionális kozmetikum szabó zsuzsi kozmetikus budapest

Kis kiszerelés, de intenzívebb hatás

A professzionális otthoni kozmetikumok kisebb kiszerelésben kerülnek forgalomba, viszont sokkal több hatóanyagot tartalmaznak. A kisebb tételek jobban meg tudják őrizni az összetevők épségét és frissességét, köszönhetően a minőségellenőrzési folyamatoknak. A tömegtermékek ellenőrzése már nem ilyen egyszerű, ráadásul sokszor a hatóanyagokon kívül még más egyéb (káros) anyagokat is tartalmazhatnak. Szóval jobb, ha inkább a kevesebb mennyiségre törekszel termékvásárlásnál, hiszen ezeknél valóban minőségi összetevők alkotják a terméket.

Több márka, többféle termék – Jó ez így?

Nem igazán 😀 Jó tanács: Ne kenegess mindenféle terméket az arcodra! A legjobb, ha kiválasztasz egy márkát, és annak a termékeiből válogatod ki a számodra megfelelőeket. A különféle termékcsaládok kifejezetten úgy lettek kitalálva, hogy szinergiában vannak egymással, vagyis felerősitik egymás hatását a maximális eredmény érdekében. Amennyiben drogériából szerzel be az otthoni kozmetikumokat, akkor nem fogsz tudni ilyen kombinációkat összeállítani, és hát az eredmény sem lesz az, amit elvárnál.

Szakértők is alátámasztják a hatékonyságot

A professzionális bőrápolási termékeket szakemberek árulják, nem pedig egy bolti eladó. Ebből adódóan, ha ilyen professzionális otthoni kozmetikumot vásárolsz, nem csak a terméket kapod meg, hanem még bőrápolási tanácsokat is. Így aztán garantált a siker. 🙂

Segítségre van szükséged?

Ne aggódj, én segítek neked  Ha nem tudod, hogy milyen terméket vásárolj otthonra, akkor bátran fordulj hozzám, és én segítek a megfelelő professzionális kozmetikumok kiválasztásában. Emellett hasznos tanácsokkal is ellátlak, hogy az otthoni bőrápolás igazán hatékony legyen. Professzionális kezelésre is szükséged lenne? Foglalj időpontot kozmetikámba még ma!

drogériás termékek otthoni kozmetikumok professzionális kozmetikum szabó zsuzsi kozmetikus budapest

Ha te is ápolt, egészséges, és tökéletesen sima bőrre vágysz, várlak szeretettel Budapesten, a 13. kerületben.

Ha szeretnél még több hasonló bejegyzést olvasni és értesítést kapni a legújabb akcióimról, iratkozz fel a hírlevelemre: