Manapság a hagyományos szőrtelenítési eljárások rendkívül háttérbe szorultak, aminek oka az újabbnál újabb technológiák bevezetése. IPL, SHR, lézeres szőrtelenítés és így tovább… Mind tartós szőrtelenítést kínál, de melyiket érdemes választani? Egyáltalán megéri áttérni a hagyományos szőrtelenítésről egy új eljárásra? Ezekre a kérdések a választ megkaphatod legfrissebb cikkemből.

Milyen szőrtelenítő eljárások léteznek?

Szőrtelenítő eljárások végtelen sokasága közül lehet választani, melyek kisebb-nagyobb sikerrel végzik a dolgukat. Talán még mindig a hagyományos eljárások, mint a borotva vagy a gyanta számít a legnépszerűbbnek, de sajnos ezek nem túl tartósak, ráadásul sok kellemetlenséggel is járnak. Van, aki kipróbál szőrtelenítő krémeket, epilátort, waxot, vagy épp cukorpasztát… Rengeteg szőrtelenítő eljárás létezik, de a felsoroltak egyike sem nyújtja azt, amit elvárnánk tőlük. Azonban van egy jó hírem: egyre kedveltebbek a tartós szőrtelenítő kezelések, melyek hosszantartó, biztonságos, fájdalommentes és kellemetlenségek nélküli szőrtelenítést tesznek lehetővé. Ilyen például az SHR, IPL vagy éppen a lézeres szőrtelenítés. A legjobbat keresed? Ez a lézeres szőrtelenítés! Mutatom, miért:

Egyik legfőbb előnye (a szőrmentesség mellett), hogy rengeteg időt takarít meg neked.
A test több területe is kezelhető mind a férfiak, mind a nők esetében. És nem csak a nagyobb területek, hanem a kisebb területek is, mint a bajusz vagy az áll.
A lézer egyszerre képes különböző típusú szőrszálak kezelésére.
Nincs rosszabb a benőtt szőrszálaknál, azonban a lézeres szőrtelenítéssel ez nem fordulhat elő! A lézer ugyanis meggátolja a szőrnövekedést, így a szőrszálak többé nem tudnak befelé nőni.
Nincsenek kiütéseket vagy száraz bőr a kezelés után, ami más szőrtelenítési módszereknél igen gyakori.
Bár a lézeres szőrtelenítés kezdetben nagyobb befektetéssel jár, hosszú távon valójában költséghatékonyabbnak bizonyul, mint bármely más szőrtelenítési eljárás.

Szeretnél többet megtudni a lézeres szőrtelenítésről? Ismerd meg a kozmetikában használt Lumino 1200 dióda lézeres szőrtelenítő készüléket!

lézeres szőrtelenítés árak budapest szabó zsuzsi kozmetikus 13.kerület

Szóval, megéri az árát a lézeres szőrtelenítés?

Most, hogy itt a bikini szezon, biztosan benned is már felmerült, hogy ilyenkor jó lenne, ha nem kellene a folytonos szőrtelenítéssel foglalkozni. Erre kínál megoldást a lézeres szőrtelenítés, ám ez nem olcsó mulatság! De vajon megéri az árát?
IGEN, abszolút! Ha az alábbi kritériumok közül legalább egy igaz rád, akkor itt az idő, hogy befektess rá:

  1. Egy hosszútávra szóló szőrtelenítési eljárást keresel, amivel kiválthatod a borotvát és a gyantát? Egyik sem tartós, ráadásul fájdalmas is… Itt az idő váltani!
  2. Hajlamos vagy a szőrbenövésre? Vagy más kellemetlenségek okoznak problémát? A lézeres szőrtelenítéssel ilyen gondod nincs, hiszen nem okoz semmilyen kellemetlenséget.
  3. Olyan területeken szeretnél megszabadulnia a szőrtől, amelyeket nehéz karbantartani.
  4. Gyorsan visszanő és/vagy nagyon feltűnő a szőrzeted? A hagyományos szőrtelenítés egyrészt sok időt vesz el, másrészt gyakori karbantartást igényel, így csak púp a hátadon… Ha Te is így vagy vele, akkor eljött az idő, hogy befektess a lézeres szőrtelenítésre.
  5. Egész évben bársonyosan sima bőrt szeretnél, anélkül, hogy az állandó szőrtelenítéssel kellene foglalkozni.
  6. Túl elfoglalt vagy ahhoz, hogy sok időt szánj a folyamatos szőrtelenítésre.

Készen állsz befektetni egy tartósabb megoldásba? Csupán 4-8 hónap, és minden felsorolt problémád megszűnik.

Kíváncsi vagy a lézeres szőrtelenítés árakra?

Gondolj, csak bele mennyibe kerül évente számodra a szőrtelenítés, ha például egy fél-tartós megoldás mellett döntesz, mint a gyanta? Egy évben több 100 ezret is otthagyhatsz a kozmetikusnál, ha teljes testfelületet gyantáztatsz, és még így sem lesz igazán tartós… A költségek szépen lassan meghaladják a lézeres kezelések költségeit, ami így már nem is tűnik olyan soknak…És a lézeres szőrtelenítés nem csak 1 évre szól, hiszen évi 1 fenntartó kezeléssel hosszú éveken át szőrmentes lehetsz.

IGEN, A LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS EGY NAGYOBB BEFEKTETÉS, VISZONT GYORSAN MEGTÉRÜL!

És nem csak pénzt, hanem időt is spórolsz vele.

5  gyakran felmerülő kérdés

Hány kezelés szükséges a teljes szőrtelenséghez?

Ez több dologtól is függ, mint például a kezelt terület mérete. Egy kisebb testtáj (hónalj) kezeléséhez kevesebb alkalom is elegendő, míg egy nagyobb felület (láb) kezeléséhez több időre van szükség. Eleinte 4-5 hetente végezzük a kezelést, majd 6-8 hetente, mindaddig amíg nem érjük el a kívánt eredményt. Általánosságban 6-9 hónap alatt tudjuk elérni a teljes szőrtelenséget. Ezután évente érdemes egy fenntartó kezelésre visszajönni, így a hatás sok éven át megmaradhat.

Vannak mellékhatásai?

Komolyabb mellékhatásokkal nem kell számolni lézeres szőrtelenítés esetén, de a kezelés után jelentkezhet bőrpír a kezelt felületen. De nem kell aggódni, mert ez néhány napon belül elmúlik. Ritkán előfordulhatnak még pigmentelváltozások, melyek szintén maguktól elmúlnak, viszont ez hosszabb ideig marad meg, mint a bőrpír. Hangsúlyozom, hogy csak nagyon nagyon ritka esetben fordulhat elő hegesedés vagy égési sérülés, általában, ha nem a megfelelő géppel kezelnek. Kozmetikámban egy kiváló, eredményességét már bizonyított készülékkel végzem a lézeres szőrtelenítést.

Ősz vagy szőke szőr kezelhető?

Minél nagyobb a kontraszt a bőr és a szőrszín között, annál hatékonyabb lesz a kezelés. Az ideális: sötét szőrzet és világos bőrszín. A lényeg, hogy a szőrszín sötétebb legyen, mint a bőrszín. Ebből adódóan a lézeres szőrtelenítés nem igazán hatásos ősz és szőke szőrszálak esetén.

Szabad szőrteleníteni kezelések között?

Az első kezelés előtt 4 héttel már abba kell hagyni a gyantázást vagy epilálást, és minden egyéb módszert, ami a hagymával együtt kitépi a szőrszálat. Ekkor már csak borotvát érdemes használni, amit aztán a kezelések között is érdemes tovább folytatni.

Mitől jobb a lézer, mint az IPL?

A lézer egy adott hullámhosszon dolgozik, így szelektívebben tud működni. Ezzel szemben az IPL-el nem lehet fókuszáltan dolgozni, ezért nem is tud olyan hatékony lenni.

lézeres szőrtelenítés árak budapest szabó zsuzsi kozmetikus 13.kerület

Még mindig bizonytalan vagy? Egy személyes konzultáción segítek eldönteni, hogy megéri-e neked a lézeres szőrtelenítés. De biztos vagyok benne, hogy ha kipróbálod, Te sem fogsz más szőrtelenítő módszer után nézni.

Ha te is tökéletesen sima bőrre vágysz, várlak szeretettel Budapesten, a 13. kerületben.

Ha szeretnél még több hasonló bejegyzést olvasni és értesítést kapni a legújabb akcióimról, iratkozz fel a hírlevelemre: