Manapság a férfiak körében sem idegen téma a szőrtelenítés. Nem csak sportolók, modellek de egyre több fajta munkakör is szigorúan megköveteli a ápolt, igényes megjelenést. Éppen ezért, egyre több férfi keresi a tartós és gyors megoldásokat, így férfi vendégköröm is folyamatosan bővül ezen a területen. Persze nyáron különösen megnő az igény a szőrtelenítő szolgáltatásokra, hiszen a lenge ruhák és a vízparti fürdőnadrágos viselet felfedi az addig eltakart testrészeinket. Azonban, nyáron sokkal jobban kell figyelnünk a külső környezeti tényezőre a gyantázás során, ennek aktualitásából adódóan összegyűjtök minden fontos tudnivalót ebben a bejegyzésben, amire érdemes odafigyelni a szőrtelenítés előtt és után.

Gyantázás előtt

Ahhoz, hogy a gyantázás maximális eredménnyel végződjön, érdemes a folyamatot megelőző néhány fontos dologra odafigyelni. Bármely területről is van szó, a gyantázásra elegendően hosszú szőrszálakkal érkezz, hogy a folyamat során alaposan megtapadjanak a szőrszálak a gyanta anyagában. Ez azt jelenti, hogy az utolsó borotválkozás után legalább 8 nap teljen el, vagy több, hogy a szőrszálak legalább 0.5 cm hosszúak legyenek. Ha teheted, gyantázás előtt ne napozz! A már irritált bőrön sérülést okozhatunk a gyantával, így teljen el legalább 2-3 nap az utolsó barnulást követően.Továbbá, ne kend be a területet olajos krémekkel, (testápoló, naptej, olajok stb)  hiszen ezzel a gyanta megtapadását nehezíted, mely a végeredmény rovására mehet. Ha figyelsz ezekre, úgy te magad is hozzájárulsz a hosszan tartó végeredményhez.

 

Gyantázás után

Gyantázás után a bőr enyhén irritált, ezért bizonyos helyeket fertőzésveszély miatt pár napig el kell kerülni. Ilyen helyek például a szauna, uszoda, szolárium stb. A bőrnek regenerálódásra van szüksége, így kerüljük a felsorolt helyeket, és a napozást, illetve jó, ha inkább pamut anyagú ruhát választasz a gyantázás napján a műszálas helyett, ugyanis az is irritációt okozhat a bőrön. Bőrnyugtató hidratálóval, olajjal kenhetjük a kezelt felületeket az eljárás után, ezzel elősegítve a mihamarabbi regenerációt.

Tartós eredmény, minimális fájdalom

Mivel a férfiak szőrzete tulajdonságaiban eltér a nőkétől, igyekeztem ezt teljes mértékben szem előtt tartani amikor a férfi gyantázáshoz használt termékeket válogattam össze szépségszalonomban. Így a férfiak igényeire szabva, olyan anyagokat válogattam össze, melyek minimálisra csökkentik az irritációt és a fájdalmat a gyantázás során. Az Italwax olasz, magas minőségű terméke és a szakszerű gyantázási technika együttes erejével lesz az eredmény igazán hosszantartó és teljesen elviselhető. Hipoallergén mentes és parabén mentes tulajdonságainak köszönhetően biztonsággal használhatóak, s ezen felül a fenyőgyanta okozta allergiás reakciók miatt sem kell  aggódnod, hiszen ettől is mentes termékről van szó. A különösen érzékeny területekre is gondoltam, ahol a prémium minőségű Film wax gondoskodik arról, hogy ne érezz ragacsos felületet, valamint borotvált területeket is hatékonyan kezel.

Ha szeretnél kíméletesen megszabadulni hetekre a nem kívánt, erős szőrszálaktól, akkor bízd magad profi kezekre, és gyere el exclusive szépségszalonomba, ahol gyors és hatékony eljárással biztosítom a simaságot számodra.

 

Jelentkezz be hozzám, várlak szeretettel!

Ha te is ápolt, egészséges, és tökéletesen sima bőrre vágysz, várlak szeretettel Budapesten, a 13. kerületben.

Ha szeretnél még több hasonló bejegyzést olvasni és értesítést kapni a legújabb akcióimról, iratkozz fel a hírlevelemre: