Ma már nem ciki férfiként kozmetikushoz járni. Szerencsére egyre több férfi ismeri fel, hogy a szakember által megfelelően végzett kezelések milyen fontosak a bőr egészségének megőrzésében. Rengeteg probléma megelőzhető, ha időben megkezdjük a megfelelő kezelést. Mára vendégeim jelentős része férfi, férfi kozmetika szolgáltatásom pedig a legnépszerűbb szolgáltatásaim egyikévé nőtte ki magát az évek során.

A férfiak és nők bőre különböző, ezért kiemelten fontos, hogy a bőr igényeinek megfelelő termékeket és kezeléseket használjuk. A férfiak bőre nemcsak más tapintású, mint a nőké, kissé vastagabb is, és több faggyúmirigy található benne. Éppen ezért a férfiak bőre hajlamosabb a zsírosodásra, illetve könnyebben alakulnak ki pattanások és különböző gyulladások a bőrön. A borotválkozás szintén megviseli a bőrt, ezért fontos a gondos ápolás, és a kifejezetten férfiak számára készült kozmetikumok használata.

Női kozmetika férfinak álcázva?

Férfiak számára kínált szolgáltatásaim minden esetben a férfi bőr igényeit tartják szem előtt, így, ha ellátogatsz hozzám biztos lehetsz benne, hogy bőröd pontosan azt kapja majd, amire szüksége van. Egyre több férfi vendég tisztel meg a bizalmával, mára elmondhatom, hogy a férfiak számára kínált szolgáltatásaim a legnépszerűbbek közé tartoznak. Több férfi vendégem száraz, illetve seborrheás bőr problémával fordul hozzám, melyre hatékony megoldást kínál a férfi kozmetika.

 

De mi is az a seborrheás bőr?

A seborrhea egyfajta bőrgyulladás, ami jellemzően viszkető érzéssel jár. Hatására a bőr hámlani kezd, valamint pirosas foltok jelennek meg a bőrön. Általában zsírosabb bőrfelületen jellemző ez az elváltozás, például fejtetőn, mellkason és orron. Kialakulásának okát egyelőre pontosan nem ismerjük, valószínűleg genetikai hajlam válthatja ki.

A férfiaknál általában a fokozott faggyútermelés miatt könnyebben alakul ki seborrheas dermatitisz. Ezzel a problémával érdemes bőrgyógyászhoz fordulni, ám vannak olyan enyhébb esetek, amikor egy jól megválasztott arckezelés szinte csodákra képes Arctisztító, és mélyrétegű gyulladáscsökkentő arckezeléssel orvosolható a probléma. A kezeléseket követően érdemes lehet otthon használnod gombaölő készítményeket is, valamint zsíros és gyulladt bőrre való növényi készítményt, amely szabályozza a faggyúműködést. 

 

Te is hasonló problémával küszködsz? Akkor foglalj időpontot tisztító arckezelésemre!

 

A rendszeres borotválkozás növeli a bőrirritáció, valamint a bőrgyulladás kockázatát

 

A rendszeresen borotvált bőrfelület sokkal érzékenyebbé válik, hiszen a mindennapos borotválkozás mindennapos irritációt is jelent. A borotva pengéje eltávolítja a hámsejtek felső réteget, ezáltal a bőr sokkal érzékenyebben reagál a környezet hatásaira. Sajnos elmondható az is, hogy a férfiak nem fordítanak elég figyelmet a borotválkozás utáni bőrápolásra, ezzel is növelik a bőrproblémák kialakulásának lehetőségét.

 

Milyen férfi kozmetikai kezelések közül választhatsz kozmetikámban?

  • Tisztító arckezelés
  • Anti-aging férfierő arckezelés
  • Ceramidos bőrmegújítás
  • Feszesítő-ránctalanító arckezelés

Ha fontos számodra bőröd egészsége, várlak szeretettel Budapesten, a 13. kerületben.

Ha szeretnél még több hasonló bejegyzést olvasni és értesítést kapni a legújabb akcióimról,
iratkozz fel a hírlevelemre: